Kolektor Worldwide

Nova prosta delovna mesta na idrijski lokaciji

03.10.2017

Na idrijski lokaciji je razpisanih več prostih delovnih mest.

Kolektor Group, d. o. o., v oddelku Zagotavljanje kakovosti in Laboratorij razpisuje prosto delovno mesto INŽENIR-TEHNOLOG-KONSTRUKTOR za delo z dobavitelji na področju kakovosti (m/ž).

Na programih komutatorjev, elektronike in pogonov ter hibridike je razpisanih več prostih delovnih mest za PROCESNE INŽENIRJE (m/ž).

Nrogramih komutatorjev, magnetike, hibridike ter elektronike in pogonov je več prostih delovnih mest za INŽENIRJE na področju TEHNOLOGIJE/KONSTRUKCIJE (m/ž).

Zaradi povečanega obsega dela iščemo sodelavce za zasedbo več prostih delovnih mest: UREJEVALEC v proizvodnji (m/ž).

Kolektor KFH, d. o. o., na programu magnetike razpisuje prosto delovno mesto VODJA PROJEKTOV na področju konstrukcije (m/ž).

Kolektor Orodjarna, d. o. o., razpisuje prosti delovni mesti: (DIPLOM) INŽENIR-TEHNOLOG-KONSTRUKTOR v oddelku avtomatizacije in strojegradnje (m/ž) ter VODJA PROJEKTOV v oddelku avtomatizacije in strojegradnje (m/ž).

Več informacij o posameznem delovnem mestu je v zgornjih povezavah, prijavite pa se preko zaposlitvenega portala ali na elektronski naslov lbesjAlpmflups/dpn.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.