Kolektor Worldwide

Na 14. ljubljanskem maratonu skoraj stotnija naših

25.10.2009

O Ljubljanskem maratonu spet lahko pišemo samo v presežnikih. Dobra organizacija, vreme kot smo si ga želeli, rekordna udeležba. Naše, Kolektorjeve barve, je zastopala ena najštevilčnejših ekip.

če odštejemo več kot 200 Nizozemcev, ki so se v Ljubljano pripeljali s posebnim letalom, in ekipo Kluba Polet, smo bili med najstevilčnejšimi ekipami v 13.000 glavi množici tekačev. Na startu 10 kilometrske tekaške preizkušnje se je zbralo 12 naših žensk in 39 moških, na 21 kilometrski progi so tekle 4 pripadnice nežnejšega spola in 33 moških, na 42 kilometrski maraton pa so se podali trije naši predstavniki.

Največja novost letošnjega Ljubljanskega maratona, ki je bil poleg kolesarskega maratona Franja za nas ena najpomembnejših rekreativnih preizkušenj, so bile nove trase prog. Start vseh tekov je bil letos na Šubičevi ulici pred Parlamentom, cilj vseh tekov pa na Trgu republike, kjer je bil tudi glavni prireditveni prostor.

Ekipa Kolektor

V naš fotografski objektiv smo ujeli v glavnem le glavnino tistih udeležencev, ki so se na rekreativni tek (10 km) ter na 21 in 42 kilometrska maratona iz Idrije pripeljali organizirano. Na prireditvenem prostoru je bila namreč nepopisna gneča, saj je 13.000 tekačev spremljajo in bodrilo zagotovo še najmanj toliko spremljevalcev.

Ekipa Kolektor "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.