Kolektor Worldwide

Nagrada za industrijski objekt napredne tehnologije

08.10.2009

Kolektorjev Razvojno-tržni center v Vojkovi ulici v Idriji je prejel priznanje za letos končan in že vseljen objekt, ki ne samo v občinskem, temveč tudi v slovenskem merilu predstavlja tako imenovano pametno hišo", kar pomeni energetsko varčno stavbo. Priznanje, v okviru akcije Občina Idrija - lepa in gostoljubna, sta iz rok idrijskega župana Bojana Severja prejela predstavnika Kolektorja Koling, direktor Tine Vadnal in arhitekt Silvij Jereb."

član komisije, arhitekt Cveto Koder, je izpostavil mnenje, da je občina Idrija lepa, urejena in gostoljubna, saj se večina prebivalcev zaveda, da je urejenost  njihovega bivalnega okolja ne samo njim v veselje, temveč vzbuja dobra čustva tudi med obiskovalci. Ne gre samo za obnove starih stavb. Nova Kolektorjeva visoko tehnološka stavba potrjuje dejstvo, da gre Idrija vedno v koraku s časom. Svetovno znani arhitekt profesor Podreca je nekoč poudaril,  da mora Idrija vedno slediti sodobnim trendom. Zdaj je to naredila  z objektom v Vojkovi ulici, kjer je zrasla Kolektorjeva stavba s tehnologijo za 21. stoletje.

nagrada-objekt-napredne-tehnologije"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.