Kolektor Worldwide

Kolektor na konferenci Cutting Edge of Digital Mind

26.09.2017

Kolektorjev sklad Kolektor Ventures se je kot predstavnik corpo-startup aktivnosti v Sloveniji udeležil druge mednarodne konference o digitalni preobrazbi z naslovom Cutting Edge of Digital Mind, ki jo je v Ljubljani organiziral Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete. S slednjim Kolektor že nekaj let uspešno sodeluje, zato je tudi bil eden izmed partnerjev konference.

Dogodku so prisostvovali predavatelji iz Velike Britanije, Grčije, Švedske, Hrvaške in Slovenije ter nekatera uspešna podjetja, ki so predstavila učinkovite digitalne strategije ter delila svoje izkušnje in znanja s področja digitalne preobrazbe. Konferenco je obiskalo več kot 200 udeležencev, ki so poleg omenjenih strokovnjakov prisluhnili tudi predstavitvam nekaterih uspešnih slovenskih podjetij o tem, kako se sami soočajo z digitalno preobrazbo znotraj podjetja. Svoj pogled na digitalizacijo je predstavilo tudi idrijsko startup podjetje Smart Optometry, ki je prva investicija Kolektorjevega sklada.


Cutting_Edge_of_Digital_Mind

Mateja Lavrič, direktorica Kolektor Ventures, in Matej Potokar, generalni direktor Microsoftove skupine za storitve v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.