Kolektor Worldwide

Sprejem za prvega Slovenca z etapno zmago na eni izmed velikih kolesarskih dirk

23.09.2009

Na Mestnem trgu v Idriji je kolesarsko društvo Sloga 1902 pripravilo sprejem za svojega nekdanjega člana, domačina Boruta Božiča. Med drugimi ga je pozdravil tudi predstavnik koncerna Kolektor, ki finančno podpira omenjeno športno panogo.

Idrijčana Boruta Božiča, kapetana nizozemskega Vacansoleila, so prišli pozdraviti številni prijatelji in ljubitelji tega garaškega športa, ki je v Idriji pustil neizbrisljive sledi. Mesto se namreč ponaša z dvema olimpijcema v kolesarstvu, z aktualnim Borutom Božičem in Valterjem Bončo. Borut Božič si je pozornost slovenske javnosti in navdušenje domačih privržencev prislužil tudi z etapno zmago na eni izmed velikih dirk, španski Vuelti. Po sprejemu v domači Idriji bo odpotoval v Švico, kjer bo nastopil na svetovnem kolesarskem prvenstvu. Težka proga ga ne skrbi.

sprejem-boruta-bozica.jpg

Marjan Drmota, izvršni direktor koncerna Kolektor za razvoj je kolesarju Borutu Božiču čestital za dosedanje dosežke, predvsem pa za najnovejše in ob tej priložnosti izpostavil pozornost, ki jo koncern posveča društveni dejavnosti in to tudi v teh kriznih časih. "Dobri gremo skupaj, in taki in drugačni uspehi so za to našo dolino neprecenljivi", je na sprejemu poudaril Marjan Drmota. 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.