Kolektor Worldwide

Dan zdravja, ki ga pripravljamo skupaj z idrijskim Zdravstvenim domom

18.09.2009

Jutri, v soboto 19.9.2009, bomo spet pripravili tako imenovani Dan zdravja. Akcija, ki jo tudi tokrat pripravljamo z idrijskim Zdravstvenim domom, je namenjena vsem občanom in delavcem, ki so zaposleni v koncernu Kolektor.

Zainteresirane vabimo na začetek Rak, kjer bomo v okviru Dneva zdravja, ki bo potekal med deveto in trinajsto uro, pripravili in predstavili zdrav način življenja, kako preprečimo srčno žilne bolezni in osteoporozo, spregovorili o zdravi prehrani, športni aktivnosti, izmerili vašo telesno težo, telesne maščobe, mišično maso in izračunali indeks vaše telesne mase. Kdor bo želel se bo lahko seznanil tudi s posebnostmi nordijske hoje.

Sočasno bomo pripravili test hoje na 2 km, ob 11.00 uri pa še tek v Belo. Proga bo speljana  od začetka Rak do Kobile oziroma prek mostu do Divjega jezera in od tam naprej do Fežnarja v Idrijski Beli in po isti trasi nazaj. Udeležbo še posebej priporočamo vsem tistim, ki se nameravate udeležiti Ljubljanskega maratona, saj bo jutrišnji tek odlična vaja za ogrevanje pred to pomembno preizkušnjo.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.