Kolektor Worldwide

Podelili nagrade najboljšim inovatorjem leta 2008

08.09.2009

V navzočnosti večine izvršnih direktorjev za razvoj in proizvodnjo koncerna je njegov glavni izvršni direktor Radovan Bolko podelil nagrade najboljšim inovatorjem leta 2008 v proizvodnji komutatorjev. Prejeli so jih Boštjan Brelih, Milan česnik in Jože Kavčič.

Zaostrene gospodarske razmere niso zmanjšale inovatorske vneme v Kolektorju. Statistični podatki pričajo, da se je lani v koncernovi proizvodnji komutatorjev nabralo kar 894 novih idej. Po trditvah Tomaža Mlečnika iz Kolektorjeve projektne pisarne v Idriji so se pri izbiri nagrajencev lani odločili za spremembo. Najboljše inovatorje so izbrali med tistimi, ki so največ idej tudi uresničili. Za male izboljšave si je nagrado priboril Boštjan Brelih (Kolektor KFH), za koristne predloge Jože Kavčič (Ascom) in za tehnične izboljšave Milan česnik (Divizija A Kolektorja Sikom). Letos so bile podeljene tudi nagrade trem najboljšim poslovnim področjem. Za največ uresničenih timskih idej je nagrado prejelo poslovno področje Vlek, za največ uresničenih idej v režijskih službah poslovno področje Logistika Sikom in za največ vpeljanih idej v proizvodnjo Divizija A Kolektorja Sikom.

Tudi tokratni izbor najboljših inovatorjev ni bil lahek. Najboljši trije si bodo za nagrado ogledali avtomobilski sejem v Frankfurtu, o čemer bomo poročali v oktobrski številki revije Komunitator.

najboljsi-inovatorji.jpg

Jože Kavčič (Ascom), Boštjan Brelih (Kolektor KFH), Igor Bončina (Vlek), Mateja Lavrič (Logistika Sikom), Dejan Velikanje (Kolektor Sikom), Milan česnik (Divizija A Kolektorja Sikom) in Radovan Bolko (glavni izvršni direktor koncertna Kolektor)"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.