Kolektor Worldwide

Rekordna udeležba Kolektorjevih kolesarjev na Maratonu Franja

14.06.2009

Letošnji, že 26. mednarodni kolesarski maraton Maraton Franja BTC City je zaznamovala rekordna udeležba ljubiteljev kolesarjenja. Rekord glede udeležbe pa je podrla tudi Kolektorjeva ekipa.

Ekipa kolesarjev, ki na Maratonu Franja zastopa barve Kolektorja, je vsako leto številčnejša. Dve leti zapored je bila ekipa razglašena za drugo najštevilčnejšo ekipo na maratonu, pred njo je bila le ekipa Poleta, letos pa ji je uspel veliki met in se je s 109 kolesarji zavihtela na sam vrh. Poleg stalnih udeležencev maratona so k temu pripomogli tudi tisti, ki so se letos prvič odločili, da bodo svojo vztrajnost preizkusili na najbolj množični kolesarki prireditvi v Sloveniji. Pohvaliti gre predvsem dekleta, ki jih je v Kolektorjevi ekipi vsako leto več.

Sicer pa udeležencev tako malega kot velikega Maratona Franja niso namučili samo številni kilometri, ki so jih morali prevoziti po razgibanem terenu, pač pa je svoje naredila tudi vročina. Vztrajnost in borbenost sta bili tokrat še kako na preizkušnji, toda uspelo je prav vsem.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.