Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor je pripravil že 7. razvojno konferenco

26.03.2009

Gostitelj tokratne, že sedme koncernove razvojne konference, je bil Kolektor Kolig. Vsako konferenco, na kateri vodje razvoja pregledajo aktivnosti na posameznih aktualnih projektih znotraj koncerna, pripravi druga koncernova družba. Na ta način naj bi razvojniki bolje spoznali ostala podjetja, njihove projekte in ljudi, ki delajo pri njihovi pripravi in izvedbi.

Udeležence konference je nagovoril glavni izvršni direktor Radovan Bolko, ki je predstavil koncernovo strategijo na področju razvoja. Kot je poudaril, so aktivnosti, povezane z razvojem glede na trenutno gospodarsko situacijo še pomembnejše, kot so bile prej. Prednost bodo imeli projekti, ki imajo krajši čas do realizacije na tržišču, iskali bodo projekte, ki se jih lahko sofinancira tudi s sredstvi evropskih razvojnih skladov in projekte, ki imajo sinergične učinke znotraj koncerna.

Vse hčerinske družbe v koncernu Kolektor že imajo nabor projektov in čakajo na primerne razpise. Ti projekti imajo prednost pred drugimi. Koncernov strateški razvojni svet je oblikoval različne kategorije projektov – od projektov, pomembnih za koncern, do tistih, pomembnih za podjetje oziroma poslovno enoto, pravi glavni izvršni direktor Radovan Bolko in dodaja, da imajo trenutno 8 za koncern pomembnih projektov, ki jih bodo poskušali čim prej realizirati.

V nadaljevanju konference je Aleksander Kuljaj iz koncernove komericale zbranim predstavil orodje za spremljanje prodajnih aktivnosti CRM. Z njegovo uporabo naj bi si prodajniki olajšali delo in bili še bolj učinkoviti. Po pregledu projektov posameznih razvojnih skupin so se predstavili še gostitelji konference, torej Kolektor Koling. Podjetje in projekte, na katerih delajo, je predstavil direktor podjetja Tine Vadnal.

Še zadnje priprave na 7. razvojno konferenco: od leve proti desni so glavni izvršni direktor Radovan Bolko ter člana projektne pisarne Alenka Abram in Tomaž Mlečnik.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.