Kolektor Worldwide

Uspešen nastop koncerna Kolektor na sejmu ISH v Frankfurtu

12.03.2009

Med 2.400 razstavljavci iz 60 držav se na največjem mednarodnem strokovnem sejmu sanitarne, ogrevalne, prezračevalne in klimatske tehnike ISH v Frankfurtu predstavlja tudi koncern Kolektor z blagovnima znamkama Missel in Schwab.

V koncernu Kolektor so s predstavitvijo na sejmu v Frankfurtu zelo zadovoljni, saj je razstavni prostor podjetja Kolektor Missel Schwab, ki se na sejmu v Frankfurtu predstavlja s sanitarnim in ognjevarnim programom, množično obiskan. Med obiskovalci so predvsem distributerji, arhitekti in inštalaterji. ®e prvi dan sejma so s potencialnimi kupci opravili več kot 70 razgovorov. Kolektorjevo nemško podjetje na sejmu po blagovno znamko Schwab predstavlja nov 7,5-litrski podometni splakovalnik z novimi aktivirnimi tipkami, pri katerih lahko kupci sami izbirajo obliko in materiale. Med novostmi blagovne znamke Schwab je tudi nov sistem za predstensko vgradnjo podometnega splakovalnika, ki ga odlikuje izredna tankost in prijaznost vgradnje. Primeren je za vgradnjo v bolj plitve, 90-milimetrske instalacije.

Pod blagovno znamko Missel pa se Kolektor predstavlja z obširno paleto ognjevarnih izdelkov, kot so ognjevarna izolacija in izolacija proti prenašanju zvoka v instalacijah v zgradbah.

Za Kolektor Missel Schwab, ki se v Frankfurtu predstavlja že več kot tri desetletja, je sejem ISH tudi letos uspešen in izrednega pomena, saj si glede na zainteresiranost obiskovalcev obeta dobre posle tudi v naslednjih letih.

 

Novi razvoj 7,5-litrskega podometnega splakovalnika z novo generacijo tipk 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.