Kolektor Worldwide

Kolektor Synatec na sejmu IFAM v Celju

30.01.2009

Med razstavljavci na sejmu IFAM, mednarodnem strokovnem sejmu za avtomatizacijo, robotiko, mehatroniko in proizvodno informatiko, ki se je začel v sredo, danes pa zapira svoja vrata, je tudi Kolektor Synatec. Podjetje se na sejmu predstavlja s svojim programom in novostmi svetovno priznanih podjetij, katerih zastopnik je.

Kolektor Synatec je eden izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju elektronske in elektrotehnične opreme. Njihov prodajni program obsega nizkonapetostno stikalno opremo za industrijo in zgradbe, opremo za avtomatizacijo v industriji in zgradbah, varnostno in kontrolno opremo, programsko opremo za vodenje procesov SCADA in opremo za avtomatizacijo in nizkonapetostno stikalno opremo za eksplozijsko ogrožena območja. Prodajni program poleg opreme podjetij, ki jih zastopajo v Sloveniji in tujini, obsega tudi razvoj in proizvodnjo namenskih proizvodov za avtomatizacijo.

Kolektor Synatec se na sejmu IFAM predstavlja že tretje leto zapovrstjo. Obiskovalci si lahko na njihovem razstavnem prostorju ogledajo novi tip ohišja stikalnega bloka XVTL in stikalni blok SVTL s stikalno opremo Moeller, povezovalno tehnologijo SmartWire, krmilnikom easy, barvnim panelom XV200 Color ter aplikacijo CitectSCADA, zadnje novosti s področja krmilne opreme podjetij Moeller in Micro Innovation, industrijske računalnike, panelne računalnike, monitorje in industrijske komunikacije Advantech, opremo za doseganje varnosti na strojih in napravah podjetja Jokab Safety, opremo za Ex-okolje ter polarnega robota iz prodajnega programa profitnega centra Kolektor Indutec.

V podjetju opažajo, da ima sejem med strokovno javnostjo vedno večjo veljavo. Obisk je namreč bistveno boljši kot v preteklih letih.

Razstavni prostor podjetja Kolektor Synatec na sejmu IFAM v Celju.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.