Kolektor Worldwide

Mraz ovira zunanjo ureditev Razvojno-tržnega centra

12.01.2009

Zaradi slabega vremena pred koncem lanskega leta in hudega mraza po novem letu delavci Vegrada zamujajo z zunanjo ureditvijo Kolektorjevega Razvojno-tržnega centra. V njem dela kljub temu potekajo nemoteno in so že v sklepni fazi.

V Razvojno-tržnem centru je že toplo, saj je centralna kurjava zakurjena. S tem bodo osušili tlake za dokončno finalizacijo prostorov. Damjan Krapš, svetovalec predsednika koncerna za investicije, ki je pred skorajšnjo upokojitvijo na rednem dopustu, je napovedal, da bodo tehnični pregled objekta opravili začetek prihodnjega meseca in ga do konca marca že tudi vselili. Konec februarja pa bodo za šest mesecev poskusno pognali računalniško voden logistični center, prek katerega bodo v vseh prostorih Razvojno-tržnega centra spremljali prisotnost ljudi v njem, emisije ogljikovega dioksida, temperaturo, svetlost, vlago ter izvajali požarno varnost, avdio in video nadzor ter varovanje. V prostore bodo namestili tudi izbrano pisarniško opremo ter avdio in video naprave.

Ko delavci vzamejo v roke sesalec za prah, potem pa je gradnja zares pri koncu.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.