Kolektor Worldwide

Nebesa d. o. o. podelila 14. plačo

22.12.2008

Zaposleni v Kolektorju in njegovih družbah, ki hodijo na malico v Restavracijo Kolektor v Idriji, so od februarja letos lahko sodelovali v akciji »Malicaj celo leto in si prisluži 14. plačo«.

Po besedah direktorja Nebes, Boštjana Novaka, so nagradno igro pripravili zato, da bi popestrili ponudbo in da bi nagradili najzvestejše obiskovalce restavracije. Takih, ki so malicali celo leto in zraven še pridno zbirali račune, je bilo 42. Tričlanska komisija, ki so jo sestavljale Metka Bogataj iz Kolektor Sikoma, Betka Tomič iz Nebes in Nataša Luša, zunanja sodelavka koncerna, je izžrebala tri srečne nagrajence. Tretjo nagrado in s tem tri mesece brezplačne malice si je prislužil Gregor Lapajne, Borisu Carliju je druga nagrada prinesla polletno zastonj malico, prvo nagrado oziroma 14. plačo v višini 800 evrov neto pa bo dobil Bogdan Filipič. Vodstvo Nebes bo nagrajence o nagradah obvestilo še pred božičem in jim na ta način polepšalo prihajajoče praznike.

članice komisije (od leve proti desni) Nataša Luša, Metka Bogataj in Betka Tomič z direktorjem Nebes Boštjanom Novakom. članice komisije v rokah držijo listke z imeni nagrajencev.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.