Kolektor Worldwide

6. razvojna konferenca koncerna Kolektor

06.11.2008

Vodje razvojnih skupin znotraj koncerna Kolektor so se tokrat zbrali na sedežu hčerinskega podjetja Kolektor Sinabit, ki je bil tudi gostitelj 6. razvojne konference. Konferenca je bila namenjena predstavitvi aktualnega stanja na pomembnejših projektih in izmenjavi informacij med vodji razvoja.

V prvem delu konference je namestnik predsednika koncerna Kolektor Radovan Bolko zbrane seznanil s trenutnimi razmerami v koncernu in njegovo reorganizacijo. S 1. januarjem 2009 se bodo funkcije koncerna razdelile na upravljanje premoženja in operativne procese. Za slednje bo skrbela skupina petih strokovnjakov.

člani projektne skupine, ki skrbi za zbiranje idej, prepoznavanje potencialnih projektov in nudi pomoč pri njihovi izvedbi, so kot primer dobre prakse izpostavili vodenje projekta direktni pogon. Gre za prvi projekt voden s strani projektne pisarne.

V drugem delu razvojne konference pa so udeleženci pregledali, kakšen napredek je bil narejen na strateških projektih od prejšnje do zdajšnje razvojne konference, in predstavili poslovne priložnosti znotraj posameznih razvojnih skupin.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.