Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor pred reorganizacijo

26.09.2008

Leto in pol v Kolektorju pripravljajo reorganizacijo koncerna, ki jo bodo izvedli z novim letom. Po novem naj bi se koncern razdelil na izvršni in upravljaljski del.

Predsednik uprave koncerna Stojan Petrič s tem v zvezi poudarja, da je v Strategiji koncerna 2008 – 2012 model njegove delitve že dorečen. Razvojno tržne in proizvodne procese bo prevzela ekipa vrhunsko usposobljenih menedžerjev, ki so se v preteklih letih posebej za to šolali, za njimi so tudi MBA študije, sam pa naj bi načeloval Kolektor holdingu, ki bo prevzel plansko kontrolniške in finančne funkcije, strategijo kadrovske politike ter strategijo do širšega in ožjega okolja.

Strategija je bila sprejeta in potrjena na poslovodstvu koncerna konec avgusta 2008.

»S podrobnostmi, ki se nanašajo na napovedano reorganizacijo koncerna, bomo zaposlene seznanili na tradicionalnem prednovoletnem srečanju in prek časopisa Komunitator«, poudarja Stojan Petrič.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.