Kolektor Worldwide

Druženje zaposlenih ob rekreaciji

24.09.2008

Zadnje poletne dni so zaposleni v koncernu izkoristili za druženje v naravi. Najprej so se zaposleni na Vleku odpravili na Triglav, nato pa se je skupina koncernovih kolesarjev podala iz Idrije čez Vršič nazaj v Idrijo.

Zaposlenim na Vleku so konec junija na Dnevu Kolektorja kot skupini z največ timskimi idejami za nagrado obljubili piknik. Ker je ta zaradi slabega vremena odpadel, so poiskali drugo rešitev. Odločili so se, da se odpravijo na Triglav. ®al jim na vrh zaradi sunkov vetra ni uspelo priti. Prespali so na Kredarici, se naslednji dan odpravili še do koče Planika in se vrnili v dolino.

Za spomin, da so se res odpravili proti Triglavu, so pustili tudi napis iz kamenja.

Ljubitelji kolesarjenja pa so se letos že šestič udeležili vzpona na Vršič. Slabo vreme, ki smo mu bili priča, je načrte prekrižalo tudi njim. Na pot so se namreč odpravili teden dni kasneje, kot je bilo predvideno.

Zimske temperature – živo srebro se namreč ni povzpelo prek 7 stopinj Celzija – so jih spremljale celo pot, vse od starta pred upravno stavbo Kolektorja. čeprav vzpon na Vršič nima tekmovalnega značaja, se udeleženci vsakič pomerijo, kdo bo najhitreje prikolesaril iz Trente na Vršič. Tudi letos je s progo najhitreje opravil Robert Blaznik. Potreboval je dobrih 54 minut. Naslednji dan so se kolesarji iz Kranjske Gore preko Dražgoš vrnili v Idrijo.

Pred odhodom na pot je bilo potrebno posneti še skupinsko fotografijo.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.