Kolektor Worldwide

Kolektor Koling se je predstavil na MOS-u

17.09.2008

Na 41. mednarodno obrtnem sejmu, največji sejemski in poslovni prireditvi v Sloveniji, se je predstavil tudi Kolektor Koling.

Kolektor Koling se je na MOS-u, ki danes zapira svoja vrata, predstavil s programom toplotnih črpalk in solarnih sistemov za pripravo tople vode. V programu toplotnih črpalk so obiskovalcem na ogled postavili toplotne črpalke zrak/voda, voda/voda, zemlja/voda ter demonstrirali njihovo izvedbo. V programu solarnih sistemov pa so predstavili vakuumske kolektorje, solarne zalogovnike in pogonsko regulacijske komplete.

Program črpalk in solarnih sistemov je Kolektor Koling na MOS-u tokrat predstavil prvič. Predstavitev na sejmu so tako izkoristili za promocijo lastne blagovne znamke ter pridobivanje in ohranjanje kontaktov s poslovnimi partnerji in strankami. Kot pravijo, je bil njihov razstavni prostor odlično obiskan. Opažajo namreč veliko zanimanje za obnovljive vire energije.

Razstavni prostor Kolektor Kolinga na 41. MOS-u

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.