Kolektor Worldwide

Kolektor in Eta za krepitev višjih oblik medsebojnega sodelovanja

29.08.2008

Predsednika uprav Kolektorja in Ete Stojan Petrič in Zorko Golob sta se tokrat sešla na sedežu slednje. S tem je predsednik koncerna Kolektor vrnil obisk gostitelju, ki se je pred tem že mudil na sedežu Kolektorja.

Tudi med tokratnim srečanjem sta se sogovornika pogovarjala o sodelovanju med obema družbama, ki na področju orodjarstva segajo že v leto 1993, po letu 2002 pa predvsem na področje strojegradnje in izdelave avtomatiziranih proizvodnih linij. Doslej je bilo tovrstnega sodelovanja med Eto in Kolektorjem v povprečju za okrog pol milijona evrov na leto. Letos se bo občutno povečalo, saj je že zaključen posel v vrednosti 200.000 evrov, v teku pa 700.000 evrov vreden projekt.

Zorko Golob in Stojan Petrič sta se v tokratnih pogovorih strinjala, da je treba sedanje sodelovanje dvigniti na višjo raven. Kadrovsko in finančno sta ga obe gospodarski družbi zmožni nadgraditi tudi s skupnimi vlaganji oziroma investicijskimi projekti. S tem bosta Eta in Kolektor še naprej zagotavljala zaslužek in varno zaposlitev v tej dolini.

Predsednik uprave koncerna Kolektor Stojan Petrič je gostitelju, predsedniku uprave Ete Zorku Golobu, napovedal skorajšnji obisk vodstvenih delavcev Kolektorja v Eti.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.