Kolektor Worldwide

Kolektor Koling bo gradil trgovsko parkirno hišo Spar v Idriji

18.05.2017

V centru Idrije bodo tekom tega meseca pričeli z deli za gradnjo trgovsko parkirne hiše Spar Idrija, ki bo stala nasproti avtobusne postaje ob Lapajnetovi in Prešernovi ulici.

V prvi fazi bodo izvedeni pilotni steni na južni in zahodni strani ter izkop, sledila pa bo gradnja objekta trgovsko parkirne hiše. Objekt bo v štirih etažah, v pritličnem delu bo trgovski del Spar Tip 1200, prva in druga etaža bosta namenjeni parkirišču za trgovski del, streha na nivoju platoja Barbar pa bo še vedno namenjena javnemu parkiranju.

Investitor projekta je podjetje MBBM, d. o. o., za Spar Slovenija, izvajalec del pa Kolektor Koling, d. o. o., ki je družba idrijskega koncerna Kolektor.

Zaključek del in otvoritev objekta sta predvidena ob koncu letošnjega leta.


Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.