Kolektor Worldwide

5. razvojna konferenca koncerna Kolektor

10.07.2008

Poletno razvojno konferenco koncerna Kolektor, ki je bila že peta po vrsti, je pripravil Kolektor Group. Na njej so razvojniki vseh Kolektorjevi družb predstavili nove projekte, ki bi morda v prihodnosti lahko postali strateški projekti koncerna.

Namestnik predsednika koncerna Radovan Bolko je zbranim spregovoril o strateških ciljih koncerna in njihovem doseganju ter predstavil osnovna izhodišča koncernove strategije do leta 2012, Primož Gorjup, vodja projektne pisarne, pa je zbranim podrobneje predstavil orodje za ocenjevanje priložnosti.

Ker pa je razvojna konferenca namenjena pregledu novih projektov znotraj koncerna, izmenjavi izkušenj in predstavitvi dobrih praks, so predstavniki koncernovih družb predstavili nove projekte in možnosti za njihovo izpeljavo. Razvojniki so se podrobneje seznanili s strateškimi projekti s področij avtomobilske industrije, industrijske tehnike in hišne tehnike, kot so LB rotorji, plastomagnetni kompoziti, direktni pogon, absorberji, nanomateriali za premazne sisteme in enocevni sistem za upravljanje z vodo.

Za konec so si udeleženci 5. razvojne konference ogledali še prostore koncernove skupine za elektroniko.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.