Kolektor Worldwide

Logotip STIK ima nov slogan

04.07.2008

Koncern Kolektor je lani razpisal interni natečaj, na katerem so iskali logotip, ki bi kar najbolje predstavljal inventivno dejavnost. Izbrani logotip STIK je sicer vseboval tudi slogan Si Ti Inovativen Kolektorjevec?, a ker je projektna skupina menila, da se da iz omenjenih črk narediti še marsikaj, so sodelavcem ponudili izziv, da se z njimi malo poigrajo in poskušajo najti še kakšen zanimiv slogan.

Šestčlanska komisija, v sestavi Mateja Štembergar, Eva Cvelbar, Danijela Brložnik, Andrej Brložnik, Rok Primožič in Sebastjan Franzini, je imela težko delo. Med šestnajstimi zelo kvalitetnimi predlogi, ki so jih avtorji poslali po elektronski pošti ali oddali na Dnevu Kolektorja, je komisija izbrala štiri, ki so bili po njenem mnenju najboljši. To pomeni, da so dobri tako po izrazni moči, izvirnosti kot tudi povezanosti z inovativnostjo.

Glavno nagrado si je prislužil Mirko Cigale za slogan Se Ti Izplača Komplicirati?, ki izpostavlja eno od osnovnih načel inovativnosti – poenostavljanje. Tolažilne nagrade pa sta prejela še Goran Demšar za slogana STičišče Invencij Kolektorja in Snovanje Tvojih Invencij Koristi ter Aleš Jereb za slogan S Tvojo Inovativnostjo Konkurenčnost.

Projektna skupina za inventivno dejavnost bo s pridom uporabljala vse izbrane slogane, kot so povedali, želijo z njimi predvsem motivirati sodelavce za sodelovanje v inventivni dejavnosti.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.