Kolektor Worldwide

Kolektorjevi kolesarji spet druga najštevilčnejša ekipa na Maratonu Franja

15.06.2008

27. Maratona Franja BTC City se je udeležila tudi 88-članska ekipa Kolektorjevih kolesarjev in za svojo množično udeležbo prejela pokal. Po številu udeležencev na maratonu jih je prehitela le ekipa kluba Polet.

Sicer pa pokal za drugo najštevilčnejšo ekipo na maratonu ni bil edino priznanje, ki so ga domov prinesli Kolektorjevi kolesarji. Tudi posamično so se zelo dobro odrezali. Najuspešnejši je bil mladi Alen Štucin, ki je v skupni razvrstitvi zasedel odlično 12. mesto, v svoji skupini pa je bil drugi. Med ženskami sta se na oder za zmagovalke v svojih starostnih skupinah povzpeli še Irena Hočevar, ki je bila prva, in Sara Drmota, ki je zasedla tretje mesto.

V ljubljanski restavraciji Via Bona, kjer so se po končanem maratonu zbrali koncernovi kolesarji, sta namestnik predsednika koncerna Kolektor Radovan Bolko in direktor za razvojno tehnološko področje Kolektorja Sikom Marjan Drmota, nagradila še najboljše tri Kolektorjeve kolesarke in kolesarje.

Za Kolektorjeve kolesarje, od katerih se jih je letos prvič s progo spopadlo 51, sta na parkirišču pred upravno stavbo koncerna v Idriji, kjer je bila ena od uradnih okrepčevalnic na progi, navijala tudi predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič in direktor za proizvodno poslovno področje Kolektorja Sikom Valter Leban ter jim zaželela, da bi brez padcev prišli do cilja.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.