Kolektor Worldwide

V počastitev 45-letnice Kolektorja koncert Oliverja Dragojevića z gostoma

01.06.2008

Ob 45-letnici Kolektorja je ta za zaposlene v koncernu in za izbrane goste v Modri dvorani v Idriji pripravil celovečerni koncert Oliverja Dragojevića z gostoma, Otom Pestnerjem in Darjo Švajger.

Uvodoma je glasbenih užitkov pričakujočo publiko nagovoril predsednik uprave koncerna Stojan Petrič. Na kratko se je dotaknil zgodovine Kolektorja, ki je začel svojo pot z nekaj deset zaposlenimi ter nekaj deset tisoč takratnih jugoslovanskih dinarjev letnega zaslužka in v jubilejnem letu načrtuje že do 300 milijonov evrov prometa. »To je zgodba petinštiridesetih let, v katerih smo gradili, ustvarjali, premoščali krize in tudi sedanji globalni, s katero se tudi mi soočamo, se bomo uspešno postavili po robu«, je bil v kratkem nagovoru prepričan predsednik uprave koncerna.

V počastitev 45-letnice Kolektorja je ta že lani sodeloval na dveh odmevnih športnih prireditvah državnega pomena. Podobno bo to storil tudi letos. Junij, ki se je začel z Dragojevićevim koncertom, bo še posebej pester, saj ga bosta zaznamovala kolesarski Maraton Franja in tradicionalni Dan Kolektorja.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.