Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor med sponzorji letošnjega Maratona Franja

22.05.2008

Letošnjega Maratona Franja, največje kolesarske prireditve v Sloveniji, ki bo 15. junija, se bo udeležila tudi Kolektorjeva ekipa kolesarjev. Lanskoletna ekipa je bila druga najštevilčnejša ekipa na maratonu, številčna pa naj bi bila tudi letošnja ekipa.

Kolektor je lani za svojo ekipo kolesarjev pred upravno stavbo v Idriji pripravil postojanko z okrepčilom, ker pa so se ob njej ustavljali tudi številni drugi kolesarji, so se v koncernu odločili, da bodo kot eden od sponzorjev Maratona Franja letos prevzeli organizacijo ene od uradnih okrepčevalnih postaj na trasi. Ta bo pred upravno stavbo Kolektorja, kjer bo kolesarjem zagotovljena tudi zdravniška pomoč.

Za kolesarje bodo pred upravno stavbo Kolektorja poleg občanov navijali tudi njihovi sodelavci in člani poslovodstva koncerna Kolektor ter vodstvo idrijske Občine in Zdravstvenega doma, ki bosta tudi finančno oziroma kadrovsko podprla to najbolj množično kolesarsko prireditev pri nas.

Ker je pomembno sodelovati in ne zmagati, bodo medalje prejeli prav si udeleženci maratona. Trije najhitrejši Kolektorjevi kolesarji in kolesarke bodo prejeli še posebna priznanja, ki jim jih bo vodstvo koncerna podelilo na skupnem srečanju celotne Kolektorjeve ekipe kolesarjev, ki bo po končanem maratonu v Ljubljani.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.