Kolektor Worldwide

Izobrazba - ključ do uspeha

06.03.2008

Na Gimnaziji Jurija Vege so podelili spričevala udeležencem srednjega poklicnega izobraževanja – oblikovalec kovin. Izobraževanje je uspešno zaključilo 29 zaposlenih na Kolektorju, ki so se na omenjeni program vpisali v letu 2005.

Prejemnikom spričeval je v svojem in v imenu koncerna Kolektor čestital direktor Kolektorja Sikom Valter Leban. Kot je povedal, so s svojo odločitvijo, da se ob delu dodatno izobražujejo in z uspešno opravljenim zaključnim izpitom, postali del strategije koncerna. Ta namreč za uresničitev ciljev potrebuje usposobljen kader. Ker se zavedajo, da je prav znanje pogoj za uspeh, so se odločili, da znanje v prvi vrsti poiščejo pri svojih zaposlenih in jim omogočijo nadaljnje izobraževanje. Kot je poudaril Leban, je uspešno opravljen zaključni izpit šele začetek poti. Z njim so si udeleženci pridobili formalno izobrazbo, ki pa jo bodo dnevno nadgrajevali vsak na svojem delovnem mestu.

Med 29 kandidati, ki so opravili zaključni izpit, so bili trije odlični, dva celo s pohvalo.

Preden so se udeleženci izobraževanja odpravili domov so se za spomin postavili še pred fotografski objektiv.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.