Kolektor Worldwide

Smučarski dan – tekmovanje v veleslalomu za pokal Kolektorja

02.03.2008

Sindikat SKEI v koncernovih podjetjih Ascom in Kolektor Sikom je na črnovrškem smučišču Smučarskega centra Cerkno organiziral smučarsko tekmovanje v veleslalomu za svoje člane in njihove sorodnike.

Na tekmovališču ob šestsedežnici Lom se je zbralo lepo število tekmovalcev in spremljevalcev. Na odlično pripravljeni progi s šestnajstimi vratci so se tekmovalci pomerili v trinajstih starostnih kategorijah. Prvi so se podali na progo najmlajši, v kategoriji do 11 let starosti, nazadnje pa še veterani, starejši od 55 let. Številčno najbolje zastopana je bila kategorija moških med 36 in 45 let starosti.  

Zimsko srečanje članov Kolektorjevega sindikata SKEI je bilo odlično pripravljeno. K dobremu razpoloženju je svoje prispevalo tudi lepo vreme, dobra hrana in živa glasba. Od prvega do zadnjega je bilo vse brezplačno.

Gostitelji so tudi tokrat poskrbeli za odlično progo in vzorno izpeljano tekmovanje

Na startu sta se brez zavisti fotoaparatu nastavila najstarejši in najmlajši tekmovalec, Beno Pahor in Tobija Dobravec. Slednji je svojo vožnjo že odpeljal, Pahorja je preizkušnja še čakala.

Dragan Novakovič, predsednik sindikata SKEI v Kolektorjevih podjetjih v Idriji, je bil vidno zadovoljen. Vse mu je šlo na roko.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.