Kolektor Worldwide

Smučarsko tekmovanje za pokal Kolektorja

26.02.2008

Sindikat SKEI v koncernovih družbah Ascom in Kolektor Sikom to nedeljo, 2. marca, na črnovrškem smučišču Smučarskega centra Cerkno pripravlja tekmovanje v veleslalomu za svoje člane in njihove družine.

Dragan Novakovič, predsednik sindikata SKEI v omenjenih dveh koncernovih družbah, vse, ki jih zanima sodelovanje in druženje na snegu, poziva, da se prijavijo. Prijave sprejemata do četrtka, 28. tega meseca, in sicer do 12.00 ure, Franc ®nidaršič na tel. številki 041 457 898 in Viktor Pišlar na tel. številki 041 403 708.

Tekmovanje se bo začelo ob 10.00 uri. Na prizorišče bo z idrijske avtobusne postaje odpeljal tudi poseben avtobus, seveda, če bo zanimanje zanj. »Hišni« sindikat za vse udeležence nedeljskega tekmovanja in njihove spremljevalce zagotavlja brezplačno smučarsko vozovnico, jedačo in pijačo in tudi brezplačni avtobusni prevoz.

Smučarski center Cerkno je uveljavljen kot družinsko smučišče, zato bodo v nedeljo prišli na svoj račun tudi spremljevalci(ke) in ne samo tekmovalci(ke).

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.