Kolektor Worldwide

V Kolektorju Kočevje že redna proizvodnja

20.02.2008

Po novem letu je v Kolektorju Kočevje že stekla redna proizvodnja HB komutatorjev. Na treh proizvodnih linijah jih bodo lahko na leto skupaj izdelali 11 milijonov.

Direktor podjetja Kolektor Kočevje Ivan Jereb, ki se je pred tem kot vodja proizvodnje šest let kalil v koncernovem podjetju TKI v Južni Karolini (ZDA), je prepričan, da bodo pričakovanja v novem podjetju uresničili. 24 delavcev, ki so se lani usposabljali v Idriji, se je dobro ujelo in bodo po njegovem prepričanju, če se bodo seveda pokazale potrebe, sposobni izdelovanja komutatorjev naučiti tudi druge. Koncern ima namreč v načrtu, da bo glede na prostorske možnosti in primerno delovno silo, če bo potrebno v Kočevju število zaposlenih še povečal.

Kočevje je odločitev Kolektorja, da v njihovi industrijski coni odpre novo proizvodno podjetje, pozdravilo. V njem izdelujejo tako imenovane HB komutatorje, ki so namenjeni avtomobilski industriji.  

Podjetje Kolektor Kočevje od zunaj, tik preden je stekla redna proizvodnja.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.