Kolektor Worldwide

Iz izdelovalca komponent do ponudnika rešitev

12.02.2008

V ljubljanskem hotelu Mons je časnik Finance pripravil prodajno konferenco z naslovom Strateški zasuk prodaje h kupcem naših kupcev. Primer prodajnih izzivov v praksi je slušateljem na primeru koncerna Kolektor predstavil izvršni direktor njegove prodaje magister Rok Vodnik.

Rok Vodnik je na temelju svojih bogatih izkušenj predstavil Kolektorjevo pot od proizvajalca komponent do ponudnika rešitev. Pri tem se je osredotočil na izkušnje, ki si jih je družba pridobila v zadnjem obdobju, ko se je trženjsko osamosvojila in s prevzemi razširila svojo ponudbo tudi zunaj Evrope. Napovedal je Kolektorjevo širitev ponudbe ne samo na področju proizvodnje komutatorjev, temveč tudi drugih produktov, saj je koncern razvojno in tehnološko napredna skupina, ki se je zmožna hitro učiti in ima posluh za inovativnost.


Prodajna konferenca"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.