Kolektor Worldwide

Uspešen nastop na sejmu v Indianapolisu

14.12.2005

24. - 26. 10. 2005.
Koncern Kolektor Group šteje sejem v Indianapolisu v ZDA, ki je namenjen predvsem predstavitvi komutatorskega proizvodnega programa, za enega najpomembnejših, saj se na njem zberejo v glavnem razstavljalci industrijske opreme za proizvodnjo elektromotorjev in sestavnih delov zanje s tržišča NAFTA (Kanada, Mehika, ZDA). "

Koncern Kolektor Group je v Indianapolisu predstavil ves svoj proizvodni program, ne samo komutatorskega, temveč tudi ponudbo na področju plastike, elektronike in feritov. Ker na omenjeni sejem prihajajo tudi kupci iz južne Amerike, je bila tokratna koncernova ponudba še posebej osredotočena na predstavitev svoje brazilske družbe Zektor.

Predstavniki koncernove prodaje so ob tej priložnosti ugotovili, da je bil letošnji obisk Kolektorjevega razstavnega prostora primerljiv z lanskim. Ob tej priložnosti so imeli pogovore z že obstoječimi in potencialnimi kupci, ter pridobili pomembne informacije, ki bodo dobrodošle pri poslovnih odločitvah koncerna v prihodnje.

Več o sejmu si lahko preberete na uradni strani: www.eic-emexpo.org


Sejem v Indianapolisu, v ameriški zvezni državi Indiana, je za koncern Kolektor Group eden od treh najpomembnejših sejmov na svetu, zato je na njem tudi navzoč. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.