Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor je pripravil prvo Kadrovsko konferenco

29.11.2007

Ingrid Kermavnar, izvršna direktorica za kadre in stike z javnostjo koncerna Kolektor je vse, ki so v koncernovih družbah v Sloveniji odgovorni za kadrovsko dejavnost, povabila na 1. kadrovsko konferenco koncerna Kolektor. Konference, ki je potekala na matični lokaciji v Idriji, so se udeležile predstavnice Kolektorjevega največjega proizvodnega podjetja Kolektor Sikom, Ascoma, Kolektor Sinabita in Kolektor Synateca, Kolektor Kolinga, postojnskega Kolektor Liva in ljubljanske Kolektor Magme.

Zbrane je prvi nagovoril predsednik koncerna Stojan Petrič, jim predstavil Kolektorjevo strategijo do leta 2012 in jim s tem dal usmeritve za nadaljnje delo.

Kot je povedal, bo koncern pri uresničevanju te strategije potreboval še več strokovno visoko usposobljenega kadra, zato od zaposlenih na kadrovskem področju v prvi vrsti pričakuje, da bodo v svojem lokalnem okolju ta kader tudi poiskali, da bodo iskali motivacijske oblike dela z ljudmi, da bodo notranjemu izobraževanju dali še večji poudarek in nenehno izpostavljali pomembnost timskega dela.

V nadaljevanju so se udeleženke podrobneje seznanile s strategijo kadrovske funkcije na nivoju koncerna, z delom posameznih kadrovskih služb in za koncern zanimivimi HR projekti, pogovarjale pa so se tudi o konkretnih aktivnostih za uresničitev plana kadrov za leto 2008.

Kadrovska konferenca je metoda, ki se je bodo v koncernu Kolektor posluževali tudi v prihodnje. Na ta način bodo dosegli boljšo povezanost vseh segmentov kadrovske dejavnosti v koncernu Kolektor in združili svoja znanja, svoje izkušnje in sposobnosti. Po besedah izvršne direktorice za kadre in stike z javnostmi Ingrid Kermavnar bo tako njihovo delo kvalitetnejše, učinkovitejše, opravljeno hitreje in z manj napakami in, kar ni nepomembno, z manjšimi stroški.

Kadrovsko konferenco, ki jo bodo ponovili jeseni prihodnje leto, so zaključili z delavnico z naslovom »Zakaj in kako meriti ROI pri projektih, ki jih vodi kadrovska služba«.

kadrovska-konferenca.jpg

Zbrane je nagovoril predsednik koncerna Stojan Petrič.

 

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.