Kolektor Worldwide

Kolektorjevi tekači uspešni na 12. Ljubljanskem maratonu

29.10.2007

12. Ljubljanskega maratona, najmnožičnejše tekaške prireditve pri nas, se je udeležila tudi 63-članska ekipa Kolektorjevih tekačev, med katerimi ni bilo nikogar, ki ne bi pritekel skozi cilj 21 oziroma 42 kilometrov dolge proge.

S tako množično udeležbo so koncernovi tekači zaznamovali skorajšnjo 45-letnico Kolektorja. Večina tekačev se je udeležila polmaratona, torej je pretekla 21 kilometrov, sedem najboljših pa se je podalo na 42 kilometrov dolgo progo. Tekačem je preglavice povzročal le dež, ki jih je močil od starta na Slovenki cesti do cilja na Trgu republike.

Ko so vsi pritekli skozi cilj, so se sodelujoči zbrali na družabnem srečanju v ljubljanski restavraciji Via Bona, kjer je predsednik koncerna Stojan Petrič za udeležbo nagradil najboljše tri v polmaratonu in maratonu in vse tekačice. 21 kilometrov so najhitreje pretekli Kristjan Ipavec, Igor Carl in Klemen Petrič, 42 pa Mitja Orel, Robert Zrimšek ter Matjaž Gustinčič in Veselko Španič, ki sta skupaj pritekla skozi cilj.

Kot je v nagovoru poudaril predsednik koncerna Stojan Petrič, je udeležba na Ljubljanskem maratonu že četrta letošnja koncernova prireditev namenjena zdravju.

Skupinska fotografija za spomin.


čakajoč na start na Kongresnem trgu v Ljubljani.


Najboljši trije na 21 kilometrov.


Drugi in tretja najhitrejša na 42 kilometrov. Manjka najhitrejši Mitja Orel.


Ljubljanskega maratona so se udeležile tudi tri predstavnice nežnejšega spola (z leve prosti desni so organizator Zdenko Ogrič, Mateja Petrič, Aleša Bošnjak, Darica Moravec in predsednik koncerna Stojan Petrič). ""

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.