Kolektor Worldwide

PC Vision se predstavlja na vodilnem svetovnem sejmu za strojni vid

10.11.2016

Danes svoja vrata zapira sejem Vision, ki v Stuttgartu združi ponudnike tehnologij strojnega vida. Na dogodku se predstavlja Kolektor Orodjarna s profitnim centrom Vision.

Profitni center Vision odlikuje več kot 18 let izkušenj na področju strojnega vida in je prvi ponudnik rešitev optične kontrole v regiji. Izkušnje so gradili na podlagi več kot 1000 izvedenih aplikacij strojnega vida v različnih industrijskih panogah in rešujejo kompleksne probleme s področja avtomatizirane kontrole kakovosti. Nivo rešitev sega od vgradnje pametnih kamer, do izdelave kompleksnih, stranki prilagojenih strojev. S pomočjo partnerjev znotraj in zunaj koncerna nudijo celovito rešitev avtomatizacije procesov.

Na sejmu se predstavlja s strojem za optično kontrolo komutatorjev JOŽA-6, ki je namenjen izvajanju enostavnih in kompleksnih dimenzijskih meritev, kontrolo prisotnosti ostankov in nečistoč, kontrolo površin itd. Sejemska novost je demo aplikacija, ki pošilja podatke o meritvah na izdelkih v splet. Uporabnik lahko preko svoje mobilne naprave (tablica, telefon ...) dostopa do statističnih podatkov v realnem času in upravlja s strojem. Demo aplikacija predstavlja rešitev industrije 4.0 in je bila razvita v sodelovanju Kolektor Orodjarne in Kolektor Sisteha in privablja večje število obiskovalcev.

Kolektor Vision

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.