Kolektor Worldwide

Vsesmerni prikazovalnik Idrium® omni 450 PRN nagrajen

03.10.2007

Na milanskem sejmu PromotionExpo 2007 so vsesmernemu prikazovalniku podelili nagrado POP Award za najinovativnejši izdelek.

Podjetji C Studio in Spenstudio, ki delujeta pod okriljem Univerzitetnega inkubatorja Primorske, sta se na letošnjem sejmu PromotionExpo v Milanu predstavili z vsesmernim prikazovalnikom Idrium® omni 450 PRN. Omenjeni podjetji, ki izdelek tržita v Italiji, sta se na sejmu predstavili z italijanskim partnerjem, podjetjem MCube, specializiranim za ponudbo oglaševalskih medijev.

Sejem PromotionExpo je namenjen promociji, odnosom z javnostmi in oglaševanju znotraj trgovin. Nagrado POP Award, katere namen je nagrajevanje kreativnosti na področju "in-store" marketinga, podeljujejo že dolgih 12 let.

Podjetje MCube je na natečaju sodelovalo že v preteklih letih in tudi osvojilo že nekaj omenjenih nagrad. Na natečaju je vedno sodelovalo z zanimivimi izdelki, za letošnjega pa so si izbrali vsesmerni prikazovalnik Idrium® omni 450 PRN.

Na natečaju je sodelovalo 8500 podjetij, ki nudijo oglaševalske storitve najbolj znanim svetovnim podjetjem. Da je omni tisto sredstvo, ki lahko na najbolj inovativen način predstavi izbrani oglaševalski izdelek, je žirijo prepričal oglas z uro v vsesmernem prikazovalniku.


Vsesmerni prikazovalnik Idrium® omni 450 PRN na enem od sejmov.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.