Kolektor Worldwide

PC Vision na novi lokaciji

26.10.2016

Kolektor Orodjarna d.o.o., Profitni center Vision se s 1. novembrom 2016 seli na novo lokacijo. Novi naslov je Cesta v Gorice 34A, 1000 Ljubljana. Vsi ostali kontakti ostajajo nespremenjeni.

Področje energetike in industrijske tehnike v okviru koncerna Kolektor pridobiva čedalje pomembnejšo vlogo. V prihodnjih letih nameravamo na tem segmentu pomembno razširiti obseg našega poslovanja in našim partnerjem ponuditi nove rešitve in produkte. Prav tako je digitalizacija oziroma Industrija 4.0 megatrend, kjer koncern Kolektor vidi svojo priložnost in prav strojni vid je ena od ključnih tehnologiji Industrije 4.0.

Profitni center Vision odlikuje več kot 18 let izkušenj na področju strojnega vida in je prvi ponudnik rešitev optične kontrole v regiji. Izkušnje so gradili na podlagi več kot 1000 izvedenih aplikacij strojnega vida v različnih industrijskih panogah in rešujejo kompleksne probleme s področja avtomatizirane kontrole kakovosti. Nivo rešitev sega od vgradnje pametnih kamer, do izdelave kompleksnih, stranki prilagojenih strojev. S pomočjo partnerjev znotraj in zunaj koncerna nudijo celovito rešitev avtomatizacije procesov.

Za dodatne informacije obiščite www.kolektorvision.com.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.