Kolektor Worldwide

Časopisna hiša Delo na Kolektorju

26.10.2016

Kolektor je prejšnji teden na idrijski lokaciji obiskalo vodstvo časopisne hiše Delo, katerega lastnica je lansko leto postala družba FMR.

Družba FMR je vodstvo časopisne hiše Delo povabila v Idrijo z namenom pobliže predstaviti Idrijo, Kolektor in njegova področja delovanja, interes obiska novega lastnika in ogleda Kolektorja pa je bil izražen tudi s strani vodstva Dela.

Na uvodnem srečanju s predstavniki uprave družbe FMR jim je Stojan Petrič predstavil poslovanje in načrte za prihodnje. Zatem so si ogledali proizvodne linije podjetja Kolektor Sikom, Orodjarno ter laboratorij, nato pa so se sprehodili še skozi mestno središče. Udeleženci so bili nad obiskom navdušeni.

Delo na Kolektorju

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.