Kolektor Worldwide

Kolektorju priznanje TOP 10 Izobraževalni management

24.10.2016

Planet GV in Inštitut SOFOS sta izbrala 10 najboljših skrbnikov znanja v Sloveniji, ki sistematično vlagajo v rast intelektualnega kapitala ter strateško investirajo v izpopolnjevanje znanja in usposabljanje zaposlenih. Med njimi tudi Kolektor.

V organizacijah, ki so se uvrstila na lestvico TOP 10 Izobraževalni management, je zaposlenih 12.532 ljudi. Skupaj so opravili 1.072.564 ur izobraževanja in usposabljanja. V povprečju je bil vsak zaposleni v teh organizacijah deležen 66 ur usposabljanja oziroma izobraževanja. V vseh 10 organizacijah skupaj so letos našteli 255 notranjih trenerjev, 81 coachev  in 1013 mentorjev.    

Rezultati najboljših izobraževalcev v državi – poleg Kolektorja so to še IBM Slovenija, Iskra Mehanizmi, Krka, Lek, Petrol, Plastika Skaza, Unija računovodska hiša in zavarovalnica Triglav – dajejo jasno sporočilo: uspešne organizacije vlagajo v intelektualni kapital zaposlenih ter v izobraževanja in usposabljanja.

Eva Cvelbar Primožič, izvršna direktorica za kadre v koncernu Kolektor: »Priznanje nam potrjuje, da se uvrščamo v elito delodajalcev, ki se zavedajo, da je znanje zaposlenih tisto, ki daje konkurenčno prednost na trgu. Iz tega razloga zaposlene stalno spodbujamo k dodatnemu izobraževanju in usposabljanju ter jim poskušamo omogočati pridobivanja širokega spektra raznovrstnih znanj, ki naj bi jih nato implementirali pri svojem delu. Na tej točki vidim dodano vrednost izobraževanja in usposabljanja. Zavedam pa se in to želim prenesti tudi na svoje sodelavce in zaposlene, da je znanje tisto, ki te popelje naprej, dvigne in ti razširi obzorje ter da življenjsko širino na način, kot ti je ne more nihče drug.«

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.