Kolektor Worldwide

Španska SAKMA v Kolektorjevi Diviziji Idrium

04.09.2007

Na večdnevnem obisku v koncernovi Diviziji Idrium so se mudili predstavniki španske Sakme. Za obisk so se odločili potem, ko so na lanskem sejmu v Dubaju videli razstavljen vsesmerni prikazovalnik Idrium® omni 450 PRN.

Na sejmu v Dubaju je namreč razstavljala tudi omenjena španska skupina, ki se že vrsto let ukvarja z oglasno industrijo, v zadnjem času pa predvsem z razvojem lastne LED tehnologije. Kolektorjev vsesmerni prikazovalnik ji je takrat padel v oči kot visoko kakovosten in tehnološko napreden izdelek, ki so ga pripravljeni vključiti v svojo ponudbo oziroma predstaviti tudi svojim kupcem. Med obiskom v Kolektorju so jih predstavniki Divizije Idrium poučili o uporabi, trženju in prodaji vsesmernega prikazovalnika. Španski gostje pa so ob predstavitvi svojega podjetja predstavili tudi njihov pogled na trženje omnijev na portugalskem in španskem tržišču. Kolektorjev vsesmerni prikazovalnik naj bi SAKMA začela najprej tržiti v Kataloniji, kjer je tudi njen sedež.


Med obiskom v Idriji so se predstavniki Sakme in Divizije Idrium dogovorili, da bodo na oktobrskem sejmu Visual Espana v Madridu nastopili skupaj in Kolektorjeve omnije prvič predstavili španskemu in portugalskemu tržišču.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.