Kolektor Worldwide

Easyshow® na Blejskem strateškem forumu

31.08.2007

Med 26. in 27. avgustom je Blejski strateški forum na Bledu pripravil drugo letno konferenco z naslovom Evropska unija 2020: Združena in enotna", na kateri se je predstavilo tudi podjetje Kolektor Group z mobilnim oglasnim sistemom Easyshow®."

Po mnenju organizatorja, Centra za evropsko prihodnost,  je sistem odigral pomembno vlogo na tem forumu. Prednost mobilnega oglasnega sistema Easyshow® je namreč v tem, da ga je mogoče hitro in enostavno postaviti in razstaviti ter prenesti nekam drugam. Na forumu so z njim opremili domala vse dvorane, v katerih so bile okrogle mize, delavnice in srečanja. Z njim so namreč ustvarili zanimivo ozadje, na katerem so oglaševali forum in pomembne dogodke.

Konference se je udeležilo več kot 400 vladnih predstavnikov na najvišji ravni, politični voditelji, mednarodno priznani strokovnjaki, predstavniki mednarodnih organizacij, gospodarstva, zasebnega sektorja in nevladnih organizacij iz Slovenije in drugih držav članic Evropske unije ter držav Zahodnega Balkana,  Kavkaza in Centralne Azije.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.