Kolektor Worldwide

Kolektor se predstavlja na sejmu Motek v Stuttgartu

11.10.2016

Mednarodni sejem Motek je vodilni svetovni dogodek na področju proizvodne in montažne avtomatizacije, tehnologije strege in materialnega toka. Motek je sejem, ki se osredotoča na predstavitev vseh vidikov strojništva in avtomatizacije v celotni procesni verigi. Na dogodku se predstavlja Kolektor Orodjarna s poslovno enoto avtomatizacija in strojegradnja ter Vision.

 Na sejmu se predstavlja s strojem za optično kontrolo komutatorjev JOŽA-6, ki je namenjen izvajanju enostavnih in kompleksnih dimenzijskih meritev, kontrolo prisotnosti ostankov in nečistoč, kontrolo površin itd. Sejemska novost je demo aplikacija, ki pošilja podatke o meritvah na izdelkih v splet. Uporabnik lahko preko svoje mobilne naprave (tablica, telefon ...) dostopa do statističnih podatkov v realnem času in upravlja s strojem. Demo aplikacija predstavlja rešitev industrije 4.0 in je bila razvita v sodelovanju Kolektor Orodjarne in Kolektor Sisteha in privablja večje število obiskovalcev.

Vabimo vas, da nas do četrtka obiščete na stojnici št. 5-5202.

Motek

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.