Kolektor Worldwide

Kolektor spet Boschev naj dobavitelj za leti 2005 in 2006

04.07.2007

Skupina Bosch je v Mestni galeriji v Stuttgartu razglasila naj dobavitelje in jim podelila priznanja. Koncern Kolektor je bil v zadnjem desetletju že četrtič razglašen za Boschevega naj dobavitelja.

Prestižno priznanje je v imenu koncerna Kolektor prevzel predsednik uprave Stojan Petrič. Boschevo priznanje, ki ga podeljujejo vsako drugo leto, je bilo namenjeno naj dobaviteljem v petih kategorijah oziroma za pet vrst materialov in komponent. Izmed 9000 dobaviteljev so izbrali 47 podjetij iz 14 držav. Kolektor si je to priznanje priboril kot najboljši v kategoriji oziroma skupini dobaviteljev komponent in mehanskih delov.

Odkar Skupina Robert Bosch od leta 1987 razglaša naj dobavitelje je bila to že 11 podelitev po vrsti. V zadnjih desetih letih je Bosch koncern Kolektor že štirikrat razglasil za naj dobavitelja. Letos je bila druščina zmagovalcev najbolj pisana. Kar 19 od 47 prejemnikov priznanja je bilo iz drugih držav in ne iz Nemčije, kar po besedah predstavnika Boscha, ki mu je bila zaupana priprava slovesnosti v Stuttgartu, Franza Fehrenbacha, priča, da ima njihova Skupina partnerje oziroma dobavitelje po vsem svetu. Skupina Bosch, ki je lani ustvarila 23 milijard evrov prometa, kar polovico prihodkov ustvari v podjetjih zunaj Nemčije.

 


Priznanje "Naj dobavitelj leta 2005 in 2006" je na slovesnosti v Stuttgartu prevzel predsednik uprave koncerna Stojan Petrič.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.