Kolektor Worldwide

Karierni sejem Mojedelo.com 2016

05.10.2016

Vabimo vas, da nas danes obiščete na Kariernem sejmu v Cankarjevem domu v Ljubljani in spoznate koncern Kolektor, ki se ponaša s tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji.

V Kolektorju iščemo predvsem kader tehničnih profilov. V svoje vrste z veseljem sprejemamo posameznike, ki izkazujejo ustrezno zavzetost za delo, so timsko naravnani in usmerjeni k doseganju zastavljenih ciljev.

Koncern Kolektor zaposlenim omogoča delo v urejenem delovnem okolju, ki ga nenehno izboljšuje v smislu skrbi za zdravje, medosebne odnose kot tudi družbeno odgovornega ravnanja. Pri svojem delovanju Kolektor sledi načelom odgovornosti, poštenosti, vztrajnosti in borbenosti, usmerjenosti h kupcu, inovativnosti ter timskemu duhu, kar pričakujemo tudi od naših sodelavcev.

Naredite nov korak v vaši karieri in najdite svojo novo, boljšo zaposlitev! Pričakujemo vas na razstavnem prostoru 17.

Karierni sejem MojeDelo.com

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.