Kolektor Worldwide

Kolektorjevi kolesarji na Maratonu Franja druga najštevilčnejša ekipa

17.06.2007

26. Maratona Franja se je udeležila tudi 80-članska ekipa Kolektorjevih kolesarjev, med katerimi ni bilo nobenega, ki ne bi zmogel prekolesariti 156 kilometrov dolge proge.

S tako množično udeležbo so koncernovi kolesarji zaznamovali skorajšnjo 45-letnico Kolektorja. Med njimi so kolesarili taki, ki so se potegovali za najvišja mesta, pa tudi rekreativci, ki so imeli pred tem prevoženih le po nekaj deset kilometrov a so kljub temu prišli na cilj. Sicer pa ni bilo nobenega med njimi, ki bi imel težave, če seveda zanemarimo kakšen padec. Na cilj v ljubljanskem BTC-eju, od koder so tudi krenili na kolesarski maraton, niso prispeli v skupini, temveč posamično, a nihče med njimi za tako imenovano metlo.

Za odlično organizacijo udeležbe na Maratonu Franja sta poskrbela Ingrid Kermavnar in Marko Oblak, za kar se jima je s priznanjem oddolžil predsednik koncerna Stojan Petrič, ki je za udeležbo nagradil tri najboljše in vse kolesarke. Med osemdeseterico Kolektorjevih kolesarjev so bili najboljši Franc Klun, Aleš Grošelj in Damjan Rupnik. Hišna restravracija Nebesa je pred Kolektorjevo poslovno stavbo v Idriji postavila okrepčevalnico, pri kateri so se ustavljali tudi drugi udeleženci maratona. Najboljši, tudi Kolektorjevi kolesarji, so se peljali mimo, saj so dajali prednost rezultatu pred priboljškom. Na koncu je predsednik uprave koncerna v ljubljanski Via Bona organiziral srečanje z vsemi sodelujočimi, na katerem so se še enkrat spomnili grizenja v pedala.


čakajoči na startu v ljubljanskem BTC-ju.


Kolektorjeva ekipa kolesarjev je z osemdesetimi udeleženci zasedla drugo mesto med ekipami. Pokal je iz rok organizatorjev prejel Marko Oblak.


Predsednik uprave koncerna Stojan Petrič je še posebej nagradil tri najboljše iz Kolektorjeve ekipe.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.