Kolektor Worldwide

Obiskali so nas predstavniki Area Science Parka

27.09.2016

Prejšnji teden so Kolektorjevo start-up platformo, Kolektor Ventures, obiskali predstavniki italijanskega tehnološkega parka Area Science Park iz Trsta.

Tržaški Area Science Park želi razviti in izboljšati model javno-zasebnega sodelovanja, ki bazira na modelu odprtih inovacij, po katerem si podjetja pri inoviranju razdelijo delo in investicije, s poudarkom na kreiranju privlačnega inovacijskega sistema, priznanega na regionalni, nacionalni in mednarodni ravni.

Kolektor Ventures inovatorjem omogoča razvoj inovativne ideje do prodora na trg. Išče disruptivne rešitve na področju digitalizacije za industrijo in izboljšave že obstoječim programom koncerna Kolektor.

Obisk predstavnikov pomeni začetek sodelovanja med Kolektorjevim skladom in start-up ekosistemom, ki ga podpira Area Science Park.

Area Science Park

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.