Kolektor Worldwide

Kolektor se bo s komutatorji predstavil na sejmu CWIEME v Berlinu

18.05.2007

Koncern Kolektor se bo s svojim komutatorskim proizvodnim programom spet predstavil na berlinskem sejmu CWIEME, na katerem razstavljajo najpomembnejši proizvajalci motorjev, sestavnih delov zanje in opreme za njihovo izdelavo.

Izvršni direktor koncernove komerciale magister Rok Vodnik poudarja, da je za Kolektor omenjeni sejem v Berlinu najpomembnejši med vsemi tovrstnimi prireditvami, saj se na njem zberejo prav vsi, ki kaj veljajo na svetu med zgoraj omenjenimi dejavnostmi.

Tako se bodo na enem mestu, tokrat med 22. in 24. majem, zbrali vsi, ki imajo opravka s komutatorji oziroma jih uporabljajo v svoji proizvodnji. Predstavniki koncerna se bodo v imenu proizvajalcev komutatorjev znotraj skupine na sejmu srečali z vsemi svojimi najpomembnejšimi kupci in jim ob tej priložnosti predstavili tudi druge izdelke z nekomutatorskega področja.

Več o sejmu si lahko preberete na uradni strani: http://www.coilwindingexpo.com/.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.