Kolektor Worldwide

Kolektorjevi elektroniki in Nanotesla inštitut na sejmu PCIM v Nürnbergu

18.05.2007

Na sejmu s področja močnostne elektronike, ki bo od torka do četrtka prihodnji teden v nemškem Nürnbergu bosta sodelovala koncernova Skupina za elektroniko in ljubljanski Feriti.

Vodja Kolektorjeve Skupine za elektroniko dr. Franci Lahajnar nam je povedal, da se bodo na omenjenem sejmu predstavili z elektronskimi komponentami, ki so namenjene motornim pogonom. S privolitvijo posameznih kupcev bodo javnosti in zainteresiranim uporabnikom predstavili namenske aplikacije, ki so jih že razvili za znane naročnike in še niso na tržišču.

Kolektorjevo hčerinsko podjetje Feriti pa se bo na sejmu predstavilo z izdelki, ki jih je razvil koncernov Nanotesla inštitut.


Za več informacij obiščite: www.mesago.de.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.