Kolektor Worldwide

Kolektor se je letos prvič predstavil na sejmu sestavnih delov evropske avtomobilske industrije

14.05.2007

Koncern Kolektor je letos prvič sodeloval na sejmu proizvajalcev sestavnih delov za evropsko avtomobilsko industrijo. Ta je potekal od 8. do 10. maja v Stuttgartu.

Koncern se je med 500 razstavljalci predstavil z novimi proizvodi iz plastike, ki so namenjeni vgradnji v notranjosti avtomobilov in pod njihovi motornimi pokrovi, ter z elektronskimi komponentami. Na sejmu so predvsem prišli do veljave izdelki oddelka za plastiko Divizije C Kolektorja Pro, Kautt&Buxa in Liva ter koncernove Skupine za elektroniko.

Kolektor namreč v zadnjem času v okviru diverzifikacije svojih proizvodnih programov, ob že obstoječi ponudbi komutatorjev,  postaja vse pomembnejši proizvajalec sestavnih delov za avtomobilsko industrijo iz termoplastov.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.