Kolektor Worldwide

Poletna razvojno-tržna konferenca za Komponente in sisteme

22.07.2016

Na sedežu koncerna Kolektor v Idriji je potekala 13. Razvojno-tržna konferenca za poslovno divizijo Komponente in sistemi, ki so se je udeležili vsi vodje programov in direktorji iz družb v skupini Kolektor.

Primož Bešter, izvršni direktor za prodajo in marketing, je zbranim predstavil poslovanje v prvem polletju letošnjega leta, opredelil trenutno situacijo in zastavil cilje za bodoče poslovanje. Kot je povedal, se evropski trg, kljub obilici tveganj, pozitivno razvija in se bliža najvišjemu nivoju v zadnjih 25 letih.

Vodje programov so predstavili stanja po projektih, beseda je tekla tudi o potencialu v porastu 48V električnih avtomobilov in izpustnih emisijah, kjer je bilo predstavljenih več vidikov, kako bi lahko vsaj delno odpravili toplogredne strupene pline - dušikove okside (NOx), ki nastajajo v izpušnih sistemih dizelskih motorjev pri njihovi obremenitvi, posledica pa je nastanek visokih tlakov in temperatur.

13. razvojno-tržna konferenca za Komponente in sisteme

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.