Kolektor Worldwide

Koncernova Divizija Idrium se bo predstavila v meki igralništva

10.04.2007

V četrtek se v Las Vegasu v ameriški zvezni državi Nevada začenja sejem SIGNEXPO 2007, na katerem se bo predstavila tudi Kolektorjeva Divizija Idrium.

SIGNEXPO je eden največjih sejmov na področju oglasnih medijev na svetu. Na 1.800 razstavnih prostorih se bodo udeleženci predstavili več kot 22 tisoč obiskovalcem iz vsega sveta. Kolektorjeva Divizija Idrium se bo predstavila s programoma vsesmernih prikazovalnikov iDRIUM® omni in mobilnih oglasnih sistemov Easyshow®. Omenjena koncernova divizija se je z vsesmernim prikazovalnikom iDRIUM® omni 220 LED v Las Vegasu predstavila že na sejmu igralništva leta 2004. Na tokratnem pa bo premierno nastopila z vsesmernim prikazovalnikom iDRIUM® omni 450 PRN in z mobilnim oglasnim sistemom Easyshow®.

Divizija Idrium sodeluje na največjem sejmu oglasnih medijev SIGNEXPO predvsem zato, da bi s ponudbo svojih izdelkov prodrla na severnoameriško tržišče. V Las Vegasu bodo skušali najti strateškega partnerja za to območje, ki bo pričakovano sposoben oblikovati tržno mrežo za prodajo vsesmernih prikazovalnikov v Severni Ameriki. Kolektorjeva Divizija Idrium je edini slovenski predstavnik na tem sejmu.


Las Vegas, svetovna igralniška meka, je priložnost tudi za promocijo Kolektorjeve Divizije Idrium oziroma njenih izdelkov, ki so namenjeni oglaševanju. "

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.