Kolektor Worldwide

Meseci posameznih produkcijskih enot namenjeni boljšemu medsebojnemu spoznavanju

28.03.2007

V največjem koncernovem proizvodnem podjetju Kolektor Pro uresničujejo letos načrtovani cilj, namreč vsak mesec posvetiti še posebno pozornost eni od svojih produkcijskih enot. Mesec april bo posvečen Diviziji C.

V mesecu Divizije C bodo pripravili številne aktivnosti, s katerimi se želijo v luči čimboljšega medsebojnega poznavanja predstaviti ostalim poslovnim področjem Kolektorja Pro oziroma koncerna, je povedal Janez Modrijan. Tako so že konec marca pripravili predavanje priznanega strokovnjaka na področju duroplastov, gospoda Bernharda Hosterja z Inštituta za tehnologijo polimerov iz Iserlohna v nemški zvezni deželi Severno Porenje – Vestfalija. Predavanje je bilo organizirano za vse, ki se v Orodjarni, Konstrukciji in Tehnologiji Kolektorja Pro ukvarjajo s tehnologijo brizganja materialov. Gost je predaval o razvoju na področju duroplastov, o metodah njihovega predelovanja, o produktih iz njih in o tehnologiji orodij za njihovo proizvodnjo.

Doslej so se na podoben način že predstavili Divizija A, ter Diviziji B1 in B2, v prihodnjih mesecih pa bodo sledile predstavitve ostalih poslovnih področij, kot so Vzdrževanje, Orodjarna, Vlek, Logistika, itd.


Predavanje gospoda Bernharda Hosterja je bilo dobro obiskano in je zaleglo vedoželjnosti navzočih.

"

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.